Zaharul, apa si cacao se pun pe foc intr-o cratita si se amesteca pana se topeste zaharul. Se adauga apoi untul si nucile si se amesteca pana ce compozitia capata o consistenta ca de smantana (aprox. 15 minute la foc mic).
Dupa ce se ia de pe foc se adauga galbenusurile unul cate unul.
Separat se bat albusurile spuma si se adauga in compozitia cu cacao, DUPA ce aceasta s-a racit.
ATENTIE! Albusurile spuma se pun in compozitie treptat, cite 1-2 linguri si se amesteca in sens circular de la fundul cratitei catre exterior. NU se freaca (ca la o crema).
Se da la cuptor intr-o forma rotunda cu diametrul de 24-26cm in care s-a pus in prealabil hartie de copt. Se coace la foc mic aprox 60-70 minute.
Dupa ce s-a copt se mai tine putin in cuptor, ca sa nu se lase.
Iese foarte pufos si usor pentru ca nu are faina.
Se poate pune glazura din ciocolata de menaj topita (cu 2 linguri de apa) sau doar cu frisca.