Pentru blat
Mixam ouale cu zaharul, adaugam uleiul mixand in continuare, adaugam si nectarul mixand in continuare, apoi faina cu praful de copt. Turnam in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor la foc potrivit (eu nu am folosit tava inima, ci am decupat blatul in forma dorita si cu ce a ramas am imbracat peretii)
Pentru sirop
Punem la fiert apa cu zaharul, iar cand se raceste adaugam esenta
Pentru crema de iaurt
Mixam frisca si adaugam iaurtul in ea mixand pt incorporare
Pentru crema truffle
Punem smantana pentru frisca intr-un vas, apoi la foc mic pana aceasta da in clocot. Dam deoparte de pe foc si adaugam mixul pentru trufe, amestecand energic. Se lasa la racit, apoi aromam cu esenta de rom.
Asamblare
Taiem blatul in trei forme de inima (si fiindca mi-a ramas blat eu am imbracat si peretii in blat), punem primul blat, insiropam, visine, crema iaurt, blat, insiropam, crema truffle, blat, insiropam (eu am imbracat tortul in crema, fiindca mi-a ramas un pic din fiecare am amestecat cremele si am imbracat tortul in ea) se da la rece apoi se scoate si se imbraca in pasta de zahar (fondant sau cum e preferinta) si se orneaza