se bat albusurile spuma,se adauga zaharul,apoi galbenusurile,praful de copt si faina.
merele le-am oparit pentru 5 minute in apa cu sare,apoi in vasul in care urma sa coc blatul am topit 200 gr de zahar si l-am amestecat tot acolo cu 100 gr de margarina;
dupa ce s-a topit margarina,am uns cratita si am pus merele;
in mijlocul lor am bagat alune pisate , apoi am turnat compozitia si am bagat la cuptor.
dupa ce s-a copt am lasat sa se raceasca f bine si am rasturnat totul pe platou.
crema am facut-o din 2 plicuri de praf de budinca,vanilie,cu 3 linguri zahar si cu 1 litru suc in loc de lapte(pt a iesi transparenta).
am lipit piscoturile pe marginea tortului,am turnat o parte din crema,am pus felii de portocala dupa care am adaugat si cealalta cantitate de budinca.
am lasat sa se raceasca dupa care am decorat cu frisca.
1
mosuletul de deasupra l-am facut intr-o forma de silicon