Fie ca bucuria Invierii Domnului sa va aduca in suflet Liniste si Pace si Fericirea de a petrece aceste clipe magice cu cei dragi.Paste fericit tuturor!!!!
pt blat:
pentru crema alba:
pentru crema de ciocolata:
pentru decor:
Pregatim blatul astfel:
Separam albusurile de galbenusuri, le batem spuma cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul, dupa care adaugam zaharul in ploaie, galbenusurile unul cate unul, laptele, uleiul, faina, praful de copt, nuca de cocos si esenta de vanilie.
Tapetam o forma rotunda cu hartie de copt, turnam compozitia rezultata in ea si dam la cuptorul preincalzit cca 20 de minute.
Dupa ce s-a copt il scoatem si-l lasam sa se raceasca, apoi il taiem in doua.
Unul din blaturi il vom folosii pentru cap, iar unul, pentru urechi si papion pe care il vom decupa cu ajutorul unei farfurii pe care o intoarcem cu gura in jos si apasam cu putere pentru a forma urechiile ( vezi foto ), iar papionul se formeaza singur dupa decuparea celeilalte urechi.
Il asamblam, punem crema de lamaie, pe care am facut-o conform instructiunilor de pe pachet, apoi o amestecam cu frisca si cu gelatina facuta conform instructiunilor de pe pachet.
Peste crema de lamaie vom pune crema de ciocolata pe care am facut-o in felul urmator: am mixat finetti cu lapetele, apoi am adaugat frisca si gelatina si am dat la rece 5 minute.
Deasupra ornam cu frisca.