Tort Fantastic

de Adele in Dulciuri, 13 Iun 2014 | 3392 vizualizari

 

Reteta cu numarul 50 :D..
Am reusit sa fac aceasta reteta si pot spune ca este minunata :P
M-am inspirat acestei retete :)
http://www.bucataras.ro/retete/prajitura-dulceacrisoara-28545.html

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 3 oua
  • 4 linguri zahar.
  • 3 linguri ulei.
  • 4 linguri de faina
  • 1 praf de copt.
  • Crema branza:
  • 350 gr ricotta de vaca.
  • 250 ml frisca lichida.
  • 100 gr zahar.
  • Fanta de portocale 700 ml.
  • 2 plicuri budinca de vanilie.
  • 4 linguri de zahar.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Fantastic:

Intr-un vas batem ouale cu zaharul si ulei pana devin spuma,adaugam faina si praful de copt, continuam sa amestecam dupa care punem in tava si dam la cuptor pentru 15-20 de minute la 180°.

Intre timp pregatim crema de branza - amestecam ricotta cu zaharul ,turnam si frisca si mixam bine pana ce compozitia devine cremoasa.Lasam la rece cateva minute.

Intr-o oala punem pe foc Fanta si asteptam sa se incalzeasca ,intre timp amestecam praful de budinca cu zaharul si il turnam peste suc.Lasam sa fiarba si amestecam pana se ingroasa.Se lasa la racit.

Cand s-a racit blatul punem crema de branza si budinca,si dam la frigider pentru cateva ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Fantastic" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort inimioara