Tort exotic

de stratulatgeorgiana in Torturi, 4 Iun 2013 | 2813 vizualizari

 

mmmm racoros si apetisant

 

INGREDIENTE

  • 10oua
  • 10lg zahar
  • 10lg faina
  • 1esenta rom
  • 2plicuri crema de prajituri cu castane
  • 1ananas
  • 1portocala
  • 1kiwi
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort exotic:

Se bat ouale integi cu zaharul pana devin spuma,,,se amesteca cu o spatula de silicon faina si la final se adauga esenta de rom.Compozitia astfel obtinuta se pune intr-o tava de preferat rotunda.Se da la cuptor 30min-45min.Apoi se lasa sa se raceasca

Separat se face crema urmand instructiunile de pe  pachet si se taie cuburi fructele.Cand blatul s-a racit se taie in 3 si se insiropeaza cu sirop facut din 500ml apa,4-5lg zahar si esenta dupa preferinta (eu am ales rom).

Dupa ce s-a insiropat se adauga crema apoi fructele si iar un blat pana la ultimul.Deasupra se imbraca in crema si se orneaza cu fructe si ciocolata rasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort exotic" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

- Andreea - 1

04.06.2013, 09:18

Daca e cu castane...imi place sigur...

sasha 1

04.06.2013, 09:18

Rocsi 1

04.06.2013, 14:57

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort exotic