Un desert de duminica usor si savuros !:)
Am pus fructele la scurs intr-o strecuratoare.
Intr-o tava (35/25 cm) cu pereti detasabili fixeaza piscoturile astfel incat sa acopere toate marginile tavii iar pe fundul tavii pune piscoturi inmuiate in compot.
Pune intr-o cratita pe baie de aburi ouale ,galbenusurile si zaharul.
Mixeaza ouale pe baie de abur pana obtii o spuma calduta .(cca 10-15 minute)
Hidrateaza gelatina in sucul de portocale rece timp de 10 minute.
Topeste gelatina pe baie de abur/microunde(atentie sa nu fiarba) apoi incorporeaz-o in spuma de oua mixand bine.
Bate frisca cu esenta de rom si vanilie apoi incorporeaza in 2-3 transe spuma de oua amestecand bine.
Toarna crema in interiorul tavii si niveleaza bine.
Baga tava la frigider pana se intareste complet crema.
Mixeaza mascarponele cu frisca lichida apoi decoreaza tortul cu frisca si fructe.