Intr-un bol se pune zaharul( 8 linguri) ,ouale intregi,zaharul vanilat si se bat bine cu telul
Se poate adauga apoi amidonul si laptele la sfarsit dar inainte de aceasta operatiune se pun cele 7 linguri de zahar intr-o cratita si le vom carameliza .
Cand e topit tot zaharul se plimba zaharul pe peretii cratitei ca sa fie peste tot zahar ars .La sfarsit se pune compozitia din bol cu laptele peste zaharul ars si apoi se pune la cuptorul preincalzit la 160 grade intr-o tava adanca cu apa rece sau calda
Se pune cratita si se lasa aproximativ o ora si jumatate. Este gata atunci cand se rasuceste printr-o miscare circulara si mijlocul tortului este compact.Eu am scos-o din cuptor si am pus-o la racit in apa rece avand grija sa schimb apa ori de cate ori se incalzea putin .
Am dat-o la rece in frigider pentru a doua zi, iar piscoturile le-am asezat pe suprafata tortului
L-am rasturnat peste ele sa absoarba tot siropul dupa care l-am ornat cu frisca si fructe.
Pofta buna.