Tort de vară cu blat de bezea

de articook in Torturi, 1 Iul 2010 | 12427 vizualizari

COMENTARII (15)

articook 1

01.07.2010, 11:22

astept sa vad poze cu tortul asta facut de voi!!!! e bestial!!

Laly 1

01.07.2010, 12:19

Arti ce bine arata.Si unde mai pui ca sunt si prima

Brindusa 1

01.07.2010, 12:20

Am si eu o intrebare care ma chinuie de mult. Am vazut in unele retete fetele scriu ca ca se pune faina de malai. Nu e cumva amidon de porumb? Caci mi se pare cumva aiurea sa pun malai in bezea. Nu te supara ca te intreb, nu vreau sa fac pe desteapta. Chiar ma intereseaza. Amidon de porumb am mai vazut in bezea.

lia maria 1

01.07.2010, 12:23

Waw ce bun trebue sa fie

vanilla 1

01.07.2010, 12:30

seamana un pic cu pavlova mea

Ina 1

01.07.2010, 12:49

Brindusa, in ardeal se zice malai la porumb, iar faina de malai e malaiul nostru......zic eu

Julie 1

01.07.2010, 13:06

Super tort!

Rocsi 1

01.07.2010, 17:00

eu as vrea o bucata

silvi0ara 1

01.07.2010, 17:49

Sigur la bezea se pune amidon de porumb,nu malai.
Arata tare bine tortul.

articook 1

03.07.2010, 14:31

merci de aprecieri ii delicios tortu asta, abia astept sa il refac! nu stiu despre amidon ce sa zic, bucatarul de la care am luat reteta a folosit faina de malai.... se poate sa fi gresit el oricum eu nu prea folosesc amidon in mancare...

articook 1

04.07.2010, 20:51

Brindusa....am folosit amidon la tortul de bezea....si nu a iesit! am vrut sa incerc daca spunea silvi0ara chestia cu faina de malai.... deci raman la reteta originala oricum a avut cam acelasi gust, dar bezeaua nu a iesit perfect ca si data trecuta...

bianca92 1

27.10.2013, 19:09

cred ca ti se topeste in gura ador bezeaua si fructele de padure deci.....la favortie

Krystyan Trendy 1

31.10.2013, 08:57

delicios

Xandrinne 1

15.06.2014, 11:16

babi5 1

16.12.2014, 07:23

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort racoros de primavara