Tort de frisca cu fructe

de adinaciosescu in Torturi, 7 Iul 2010 | 16262 vizualizari

 

Vrei ceva bun si repede?Iata!

 

INGREDIENTE

  • un blat de tort
  • 1 litru de frisca
  • fructe diverse
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de frisca cu fructe:

Un blat din comert

sau

5albusuri+5 linguri de apa rece+un praf de sare,le bati bine. Apoi adaugi10 linguri de zahar considerand fiecare lingura de apa echivalentul unui ou. Apoi cele 5 galbenusuri,un praf de copt,10 linguri rase de faina,arome daca vrei...

Coci in forma mare de tort rotunda.Lasi sa se raceasca,apoi il tai pe doua parti.

Bati frisca cu 1-2 plicuri de intaritor de frisca.

Asezi in forma in care ai copt blatul,o folie de alimente in asa fel incat sa tapetezi in totalitate atat fundul cat si peretii formei.

Tai fructele cum crezi de cuviinta si le combini in ce forme vrei.Le asezi atat pe fund cat si pe peretii formei.Pui un strat de frisca,o foaie de blat,iar frisca.....

Dai la rece cateva ore,dupa care rastorni pe tava si scoti cu grija folia alimentara.

Pofta buna.

 

TIPS-URI

1

simplu de facut

2

poti folosi orice fruct

3

foarte aspectuos

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de frisca cu fructe" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Tort din pandispan cu mere si crema caramel