Cand am vazut reteta, mi s-a parut absolut senzational si delicios si nu am ezitat sa-l incerc. A meritat!
Pentru inceput amestecam ingredientele pentru clatite (eu am facut si 5 fara cacao, restul cu cacao ) si am obtinut 25 clatite.
Pe foc intr-un vas se pun 250 ml de frisca si se aduc la temperatura de fierbere. Se da vasul deoparte si se adauga ciocolata alba maruntita, amestecand pana la topirea completa. Se da la frigider pentru 1 ora. Se adauga apoi si restul cantitatii de frisca si se bate amestecul cu mixerul pana cand isi dubleaza volumul.
Am uns clatitele reci, cu un strat subtire de crema si se aseaza una peste alta pe platou. Deasupra se toarna ciocolata neagra ( cu laptele ) topita si se decoreaza cu frisca. Tortul se lasa la frigider cateva ore, dupa care se poate servi. Este ceva delicios!
Pofta buna!