Blatul:
Incepem prin a face blatul. Intr-un vas cernem faina si amestecam cu praful de copt. Amestecam galbenusurile cu zaharul si cafeaua instant pana se spumeaza. Separat se bat albusele pana se tin de tel. Se amesteca galbenusurile spuma albusirile batute spuma si apoi se adauga faina , cacao si praful de sare si lingurita de praf de copt. Amestecam bine totul, apoi turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt. Dam tava in cuptorul preincalzit la 180 grade C timp de 40 minute. Apoi scoatem tava si lasam blatul la racit. In acest timp facem crema.
Crema:
Se pune gelatina in 100 ml apa rece , apoi se pune vasul cu gelatina in apa calda ca sa se dizolve bine.
Se amesteca mascarponele cu zaharul pudra si piure-ul facut din 2 piersici decojite si gelatina.
Intre timp se mixeaza frisca apoi se adauga peste mascarpone si se amesteca incet sa nu se taie.
Asamblare:
Se taie blatul in 3 si se pune crema.
Cu restul de crema ramasa se imbraca tortul si apoi se orneaza cu frisca si bombonele colorate.
Pofta buna!