Acest tort l-am facut pentru mama mea care astazi implineste o frumaosa varstaLa multi ani!
Frecam galbenusurile cu zaharul, adaugam laptele treptat, amestecam bine, dupa care punem la fiert pe baie de aburi amestecand continuu pana se ingroasa ca o smantana subtire.
Gelatina o dizolvam in siropul de zmeura, o lasam cca 5 minute dupa care o dizolvam pe baie de aburi, o amestecam cu crema de galbenusuri (putin racita)
Cand incepe sa se ingroase crema adaugam frisca, albusurile batute spuma, amestecam bine (eu am mai adaugat si cca 100 g zmeura pisata)
Intr-o tava (eu am folosit de cozonac) o tapetam cu folie alimentara si asezam piscoturile insiropate (si pe pereti laterali daca dorim) adaugam crema si zmeura dam la frigider pana a 2 zi,
A 2 zi rasturnam totul pe un platou si ornam dupa plac