Blat 1 - scoatem samburii din visine si le punem la scurs. Albusurile le batem spuma cu zaharul si cu praful de sare. Treptat adaugam galbenusurile (unu cate unu) si amestecam. Adaugam faina amestecata cu praful de copt iar la sfarsit adaugam uleiul. Amestecam bine. Intr-o tava tapetata cu hartie de copt adaugam visinele bine scurse de zeama si amestecate cu plicurile de zahar vanilat. Peste visine adaugam compozitia de oua si dam la cuptor pana trece testul cu scobitoarea.
blat 2 - galbenusurile le mixam cu zaharul pana se dizolva zaharul.Treptat adaugam uleiul, sarea si apa calduta. Adaugam faina amestecata cu praful de copt si mixam bine. Dam la cuptor intr-o tava tapetata cu hartie de copt pana trece testul cu scobitoarea. Lasam in tava cca 2 ore
Crema pasticcera - Laptele il punem la foc iar cand sa fiaba oprim focul si adaugam galbenusurile batute cu zaharul. Amestecam si adaugam esenta si amidonul si punem iar pe foc. Amestecam continuu pana se ingroasa un pic. Stingem focul si dam la racit
Crema capuccino - topim margarina si o amestecam cu capuccino amestecat bine cu apa fierbinte. Adaugam zaharul vanilat mixat cu galbenusurile si amestecam bine. La sfarsit adaugam dulceata de cirese. O lasam cca 15 min sa se raceasca.
Asamblarea-blatul 1 insiropam cu putin compot de visine adaugam crema pasticcera.Lasam jumatate de ora la frigider. Dupa adaugam blatul 2 si crema capuccino. Decoram cu nuca de cocos si dam la frigider inca 2 ore