Tort cu sampanie si bezea

de Pasiune pentru bucatarie in Torturi, 11 Ian 2011 | 10019 vizualizari

COMENTARII (19)

Teo 1

11.01.2011, 22:31

cum sa o lasi pana adoua zi la rece ?arata grozav si nu rezisti !

Pasiune pentru bucatarie 1

11.01.2011, 22:33

multumesc teo,sincer nu vroiam sa mai fac poze pentru ca acesta a fost tortul de revelion,dar eu nu am stat accasa si nu am apucat sa fac poze la tot tortul si am fost putin suparata,dar am zis ca e pacat sa nu pun reteta asta pentru ca a fost foarte bun

lacrimioara 1

11.01.2011, 22:38

ce bun pacat ca a trecut revelionul si nu mai e tort dar o sa-l probez eu ca prea mi-ai facut pofta

diaconta 1

11.01.2011, 22:38

va sa zica ai terminat temele nu puteam eu sa ma culc fara sa poftesc la tortul asta?

Dana_Retetegg 1

11.01.2011, 22:39

jolygina 1

11.01.2011, 22:42

o bunatate

RuxyRux 1

11.01.2011, 22:44

Vai Bitza...bestial arata...ploua in gura

LUK 1

11.01.2011, 22:45

delicios

La Ancuta 1

11.01.2011, 23:20

yammy

divainbucatarie 1

12.01.2011, 09:39

mamaieelena 1

12.01.2011, 10:13

arata super

MotanLaOale 1

12.01.2011, 10:38

bun bun

Rocsi 1

12.01.2011, 10:45

delicioasa

lilik 1

12.01.2011, 11:04

arata super

lia maria 1

12.01.2011, 13:15

Waw ! bitza draga mea ce bunaciune

corina241 1

12.01.2011, 19:36

super!!!!

meosiris 1

12.01.2011, 23:28

Foarte fain se vad straturile prajiturii! Bravo!

MIUTA 1

12.01.2011, 23:36

Wauuu ce bine arata

oana_pisicutza16 1

22.02.2012, 21:46

foarte frumos ar merge o felie acum

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Desert tort Musuroi de cartita