Tort cu sampanie si bezea

de Pasiune pentru bucatarie in Torturi, 11 Ian 2011 | 10177 vizualizari

COMENTARII (19)

Teo 1

11.01.2011, 22:31

cum sa o lasi pana adoua zi la rece ?arata grozav si nu rezisti !

Pasiune pentru bucatarie 1

11.01.2011, 22:33

multumesc teo,sincer nu vroiam sa mai fac poze pentru ca acesta a fost tortul de revelion,dar eu nu am stat accasa si nu am apucat sa fac poze la tot tortul si am fost putin suparata,dar am zis ca e pacat sa nu pun reteta asta pentru ca a fost foarte bun

lacrimioara 1

11.01.2011, 22:38

ce bun pacat ca a trecut revelionul si nu mai e tort dar o sa-l probez eu ca prea mi-ai facut pofta

diaconta 1

11.01.2011, 22:38

va sa zica ai terminat temele nu puteam eu sa ma culc fara sa poftesc la tortul asta?

Dana_Retetegg 1

11.01.2011, 22:39

jolygina 1

11.01.2011, 22:42

o bunatate

RuxyRux 1

11.01.2011, 22:44

Vai Bitza...bestial arata...ploua in gura

LUK 1

11.01.2011, 22:45

delicios

La Ancuta 1

11.01.2011, 23:20

yammy

divainbucatarie 1

12.01.2011, 09:39

mamaieelena 1

12.01.2011, 10:13

arata super

MotanLaOale 1

12.01.2011, 10:38

bun bun

Rocsi 1

12.01.2011, 10:45

delicioasa

lilik 1

12.01.2011, 11:04

arata super

lia maria 1

12.01.2011, 13:15

Waw ! bitza draga mea ce bunaciune

corina241 1

12.01.2011, 19:36

super!!!!

meosiris 1

12.01.2011, 23:28

Foarte fain se vad straturile prajiturii! Bravo!

MIUTA 1

12.01.2011, 23:36

Wauuu ce bine arata

oana_pisicutza16 1

22.02.2012, 21:46

foarte frumos ar merge o felie acum

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert tort Diplomat cu piscoturi