Tort cu piersici,branza dulce si bezea

de ela in Torturi, 9 Mai 2010 | 6596 vizualizari

 

cred ca a iesit bun,ca a fost asezonat cu veselia Inei,a lui Gaby si a lui Medi,l-am facut razand...cu ele

 

INGREDIENTE

  • 700gr branza dulce
  • 1lingura gris
  • 3linguri amidon alimentar
  • 2oua+6
  • 3linguri zahar+9+250gr
  • 1lingura zahar pudra cu gust de vanilie
  • 1borcan compot de piersici
  • 9linguri ulei
  • 10linguri lapte
  • 11linguri faina
  • 1plic praf de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu piersici,branza dulce si bezea:

Piersicile se scot din compot,se taie felii si se pun sa se scurga bine.Se separa galbenusurile de albusuri de la 6oua.Galbenusurile se freaca bine cu 9linguri de zahar pana se albesc,apoi se adauga incet 9linguri de ulei frecand continuu,apoi 10linguri de lapte,11linguri de faina si praful de copt.Se unge cu unt si se tapeteaza cu faina o forma de tort in care se pune aluatul si se da la cuptor la foc mic25minute.Intre timp se despart albusurile de galbenusuri si la cele 2oua,se bat albusurile,se aduga galbenusurile,grisul,amidonul,zaharul,zaharul pudra si in final branza dulce si se omogenizeaza bine.Se bat cele 9albusuri bine si se adauga treptat 250gr zahar,facandu-se o bezea.Se scoate blatul din cuptor si se aseaza piersicile,apoi branza dulce si bezeaua si se da la cuptor la foc mic inca 20-25minute,pana ce bezeaua prinde o crusta aurie.Se lasa sa se raceasca,apoi se scoate din forma de tort

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu piersici,branza dulce si bezea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (119)

ela 1

27.05.2010, 15:15

Mihaela nu ma inundaaaa

Rocsi 1

27.05.2010, 15:24

nu stiu ce faci azi ela dar esti prezenta cam peste tot...ca te urmaresc de dimi

ela 1

27.05.2010, 15:55

rocsi am laptopul deschis si sunt in magazin si cand mai trec pe langa el,mai arunc o privire in farfurii

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

ieri la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pavlova cu orange curd, frisca, portocale si kaki