Tort cu piersici,branza dulce si bezea

de ela in Torturi, 9 Mai 2010 | 6519 vizualizari

 

cred ca a iesit bun,ca a fost asezonat cu veselia Inei,a lui Gaby si a lui Medi,l-am facut razand...cu ele

 

INGREDIENTE

  • 700gr branza dulce
  • 1lingura gris
  • 3linguri amidon alimentar
  • 2oua+6
  • 3linguri zahar+9+250gr
  • 1lingura zahar pudra cu gust de vanilie
  • 1borcan compot de piersici
  • 9linguri ulei
  • 10linguri lapte
  • 11linguri faina
  • 1plic praf de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu piersici,branza dulce si bezea:

Piersicile se scot din compot,se taie felii si se pun sa se scurga bine.Se separa galbenusurile de albusuri de la 6oua.Galbenusurile se freaca bine cu 9linguri de zahar pana se albesc,apoi se adauga incet 9linguri de ulei frecand continuu,apoi 10linguri de lapte,11linguri de faina si praful de copt.Se unge cu unt si se tapeteaza cu faina o forma de tort in care se pune aluatul si se da la cuptor la foc mic25minute.Intre timp se despart albusurile de galbenusuri si la cele 2oua,se bat albusurile,se aduga galbenusurile,grisul,amidonul,zaharul,zaharul pudra si in final branza dulce si se omogenizeaza bine.Se bat cele 9albusuri bine si se adauga treptat 250gr zahar,facandu-se o bezea.Se scoate blatul din cuptor si se aseaza piersicile,apoi branza dulce si bezeaua si se da la cuptor la foc mic inca 20-25minute,pana ce bezeaua prinde o crusta aurie.Se lasa sa se raceasca,apoi se scoate din forma de tort

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu piersici,branza dulce si bezea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (119)

ela 1

27.05.2010, 15:15

Mihaela nu ma inundaaaa

Rocsi 1

27.05.2010, 15:24

nu stiu ce faci azi ela dar esti prezenta cam peste tot...ca te urmaresc de dimi

ela 1

27.05.2010, 15:55

rocsi am laptopul deschis si sunt in magazin si cand mai trec pe langa el,mai arunc o privire in farfurii

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort Extasy cu patru feluri de bezea