cred ca a iesit bun,ca a fost asezonat cu veselia Inei,a lui Gaby si a lui Medi,l-am facut razand...cu ele
Piersicile se scot din compot,se taie felii si se pun sa se scurga bine.Se separa galbenusurile de albusuri de la 6oua.Galbenusurile se freaca bine cu 9linguri de zahar pana se albesc,apoi se adauga incet 9linguri de ulei frecand continuu,apoi 10linguri de lapte,11linguri de faina si praful de copt.Se unge cu unt si se tapeteaza cu faina o forma de tort in care se pune aluatul si se da la cuptor la foc mic25minute.Intre timp se despart albusurile de galbenusuri si la cele 2oua,se bat albusurile,se aduga galbenusurile,grisul,amidonul,zaharul,zaharul pudra si in final branza dulce si se omogenizeaza bine.Se bat cele 9albusuri bine si se adauga treptat 250gr zahar,facandu-se o bezea.Se scoate blatul din cuptor si se aseaza piersicile,apoi branza dulce si bezeaua si se da la cuptor la foc mic inca 20-25minute,pana ce bezeaua prinde o crusta aurie.Se lasa sa se raceasca,apoi se scoate din forma de tort