Tort cu nuca Praga

de La Ancuta in Torturi, 13 Sep 2010 | 6830 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 6 oua
  • 200 g zahar
  • 200 g nuci macinate
  • 1 lingura faina
  • 1 lingura pesmet
  • 1 praf de sare
  • Crema:
  • 250 ml frisca
  • 2 linguri zahar vanilat
  • 2 linguri nuci macinate
  • putina esenta de rom
  • Glazura:
  • 150 g zahar pudra
  • 1 lingura esenta de rom
  • putina apa
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu nuca Praga:

Se freaca galbenusele cu zaharul, apoi se adauga nucile, faina si pesmetul si la final albusurile batute spuma. Se coace in tava unsa si tapetata cu pesmet

Dupa ce se coace se lasa sa stea 24 de ore.

Pentru crema se bate frisca bine apoi se adauga celelalte ingrediente.

Dupa 24 de ore se taie si se pune crema.

Deasupra se pune glazura si se orneaza cu frisca.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu nuca Praga" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

ieri la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

ieri la 13:19

Ciocănele de pui cu sos de muștar și capere - Mâncarea delicioasă și rapidă

pe 26.05 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort de ciocolata pt toti bucatarasii