Blat: Se bate albusul spuma cu zaharul, dupa care se adauga apa, cacaua, galbenusurile si faina. Se lasa la cuptorul bine incins si se testeaza cu scobitoarea
Crema mascarpone: Se mixeaza intr-un bol mascarpone cu zaharul si zaharul vanilat. Jumatate din plicul de gelatina se inmoaie cu un pic de apa rece si se hidrateaza pe baie de abur. Se bate frisca si se adauga peste mascarpone. Se pune coaja si zeama de lamaie impreuna cu gelatina peste crema si se mai mixeaza putin
Crema cu fructe de padure: Fructele impreuna cu zaharul se mixeaza in blender. Gelatina se pune intr-un bol cu putina apa rece. Piureul de fructe se pune pe foc si se incalzeste putin. Gelatina se hidrateaza pe baie de apa. Se adauga gelatina peste piure si se raceste. Peste frisca batuta se adauge piureul si se mixeaza
Asamblare: Blatul se taie in 3, se pune o foaie in tava in care s-a copt blatul. Se insiropeaza. Se pune crema de mascarpone. Se pune urmatoarea foaie de blat. Se pune crema de fructe. Se pune ultima foaie de blat
Se decoreaza dupa preferinta