reteta este de la http://leofloriblog.blogspot.com
INGREDIENTE:
Compozitia este pt. 1 blat.
BLATUL : Mixam ouale cu zaharul pana acesta se topeste.Se cerne faina cu cacao si praf de copt si se adauga treptat in amestecul de ou. Apoi punem putin cate putin si apa calda.Coacem in cuptorul preincalzit, la 180 grade (foc mediu) cca 15-20 minute.Tava sa fie unsa si tapetata cu hartie de copt.La fel procedam si pt urmatoarele doua blaturi.Lasam blaturile la racit si ne ocupam de crema si de glazura.
CREMA : Amestecam 150 lapte cu cele 4 linguri zahar si amidonul.Restul de lapte se toarna intr-o cratita, se adauga ciocolata alba si se incalzeste la foc mic pana da in clocot. Reducem focul si adaugam amestecul de amidon, amestecand mereu pana se ingroasa. lasam la racit. Mixam marga cu zaharul pudra si adaugam in crema de lapte.
GLAZURA : Se pun toate ingredientele la bain-marie si se incalzesc pana se obtine o crema. Lasam sa se raceasca apoi mixam.