Pentru crema am inclazit ciocolata impreuna cu laptele. Cand ciocolata a fost topita am lasat sa se raceasca putin, apoi am amestecat-o cu mascarpone. Am lasat crema la frigider peste noapte.
Pentru foi am mixat untul cu zaharul brun, apoi am adaugat pe rand ouale, mixand bine pentru a le incorpora. Am pus jumatate din cantitatea de faina si am amestecat bine. Am adaugat kefirul, sucul si coaja de lamaie, restul de faina, nuca de cocos si praful de copt si am amestecat cu grija pentru a nu ramane cocoloase. Din aceasta compozitie am luat cateva linguri pentru 3 muffins. Restul compozitiei l-am distribuit in 4 tavi cu diametrul de 18 cm (se poate coace un singur blat si se taie ulterior, dar mie nu-mi prea iasa taiatul egal). Am copt la 180 de grade Celsius pana cand s-au rumenit putin.
Cand au fost coapte foile, le-am scos din tavi si le-am lasat sa se raceasca. Crema am mixat-o 1-2 minute, apoi am asamblat tortul, acoperind pe rand foile cu crema de ciocolata.
Am decorat cu nuca de cocos si coaja rasa de lamaie.