Tort cu iaurt

de mihaelaM in Torturi, 7 Mai 2011 | 4734 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 ml iaurt piersici
  • 1 plic gelatina
  • 4 plicuri zahar vanilinat
  • 1 esenta vanilie
  • 500 ml frisca hulala
  • PT SIROP
  • 500ml apa
  • 1cana zahar
  • 1esenta vanilie
  • PT ORNAT
  • 250ml frisca hulala
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu iaurt:

ttp://www.bucataras.ro/retete/blat-de-tort-cu-cacao-20841.html

Batem frisca bine,dupa care adaugam iaurtul lingura cu lingura mixand continuu.

Gelatina o preparam conform instructiunilor dupa care o adaugam peste frisca impreuna cu zaharul vanilinat si esenta dupa care dam la rece timp de30 min.

Punem apa impreuna cu zaharul sa fiarba timp de 30 min.Cand siropul ajunge la temperatura camerei punem si esenta.

Blatul o data racit il taiem si il punem pe 3 platouri dupa care il insiropam.

Scoatem crema si incepem sa asamblam tortul dupa care il ornam.POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort rapid cu cirese si mascarpone