Este un tort foarte usor de preparat si foarte gustos.
Se separa albusele de galbenuse si se bat spuma.Se adauga zaharul treptat,galabenusele iar la sfarsit faina in ploaie.Se unge si se tapeteaza forma de tort se aseaza compozitia de mai sus si se coace la foc potrivit timp de 25 minute.
Crema se prepara astfel se bate bine frisca cu mixerul,care prealabil a stat la frigider sa fie rece se taie bananele, ananasul,kiwi,portocalele cubulete.Dupa ce s-a batut bine frisca se lasa o parte din ea pentru ornat iar in restul se adauga fructele taiate.
Se taie blatul dupa ce s-a racit se insiropeaza cu sucul de la compotul de ananas in care eu pun cateva picaturi de esenta rom se aseaza crema,blatul pana cand terminati.
Deasupra se imbraca in frisca ormand cu bucati de kiwi,portocale ananas,iar din frisca luam 2 linguri in care punem cacao sa-i dea culoare si facem cativa "trandafirsi".
Gata sper sa va placa este prima mea reteta postata,sunt nou aici.