Punem la scurs intr-o strecuratoare piersicile din compot .
Mixam albusurile cu un praf de sare pana se intaresc bine,apoi adaugam treptat zaharul,zaharul vanilat si mixam bine dupa fiecare lingura de zahar adaugata.Incorporam galbenusurile apoi adaugam faina amestecata cu praful de copt si cacaoa si cernute in prealabil,amestecand usor de jos in sus.
Punam compozitia intro-o tava tapetata cu hartie de copt si punem la cuptorul preincalzit,la foc potrivit pana se coace blatul.Scoatem si lasam la racit.
Mixam frisca cu intaritorul de frisca si dulcele de leche pana se intareste.Separat,frecam crema ,mascarpone cu laptele cateva clipe,apoi incorporam in frisca batuta si mai mixam cateva clipe.Adaugam piersicile taiate cubulete si amestecam usor.
Taiem blatul in trei si asamblam tortul:blat insiropat cu zeama de compot,crema si terminam cu blat.
Topim ciocolata cu untul,frisca si lichiorul si lasam sa se racoreasca cateva minute apoi turnam peste blat si nivelam.Lasam sa se raceasca apoi ornam cu frisca.