Aceasta reteta este una foarte usoara si produsul finit este unul excelent!
Blatul: se separa ouale,albusul de galbenus,se bate albusul cu zaharul si zaharul vanilinat,se adauga galbenusurile,se mai bat putin,dupa care se adauga faina si praful de copt.Se baga la cuptor,incins in prealabil la 180 ° C.
Crema: intr-o oala se pune laptele la fiert cu zaharul vanilinat,se pune faina si se amesteca continuu,dupa ce compozitia s-a legat,se ia de pe foc si se lasa la racit.Se amesteca aceasta compozitie racita cu crema de vanilie;
Glazura: intr-o oala (eu am folosit o cratita de teflon) se pune apa si zaharul,se pune pe foc,la foc mic,cand incepe sa fiarba apa punem bucati de ciocolata mestecand continuu pentru a omogeniza compozitia,dupa ce ciocolata s-a topit se adauga frisca si se mai lasa putin pe foc.Dupa ce compozitia devine putin vascoasa se ia de pe foc si se lasa la racit.
Blaturile (eu am facut 2 blaturi),se insiropeaza si se adauga crema,apoi al doilea blat insiropat,dupa care punem glazura si-l lasam la rece pana glazura se intareste;