Blat: Se separa ouale. Se bat albusurile spuma cu praful de sare si zaharul adaugat cate o lingura. Se pune apa, uleiul, coaja de portocala si galbenusurile pe rand amestecand usor. Faina si praful de copt se amesteca apoi se toarna in ploaie amestecand cu miscari usoare pana la omogenizare. Se pune compozitia intr-o tava rotunda tapetata cu hartie de copt. Se da la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 30-35 minute (sa treca testul scobitorii). Dupa racire se taie blatul in trei.
Crema de ciocolata: Intr-o craticioara se pune la foc frisca impreuna cu ciocolata rupta bucatele pana ce aceasta se topeste. Se omogenizeaza si se da la rece pentru cel putin o ora. Se mixeaza bine pana obtinem o crema pufoasa.
Crema de branza: Branza se amesteca cu zaharul si zaharul vanilat. Se bate frisca si se pune peste branza amestecand usor pana la omogenizare.
Pe un platou se aseaza un blat. Se insiropeaza apoi se unge cu crema de branza. Se pun deasupra visinele apoi cel de-al doilea blat. Se insiropeaza si se unge cu crema de ciocolata (pastram 2-3 lg pentru ornat). Se pun visinele deasupra apoi ultimul blat. Se insiropeaza apoi incepem ornarea tortului dupa imaginatie.
Pofta buna!