Tort cu crema de alune

de Lau in Dulciuri, 22 Ian 2016 | 5940 vizualizari

COMENTARII (24)

Adrian2016 1

22.01.2016, 13:56

MotanLaOale 1

22.01.2016, 14:00

bun bun

mihaelar63 1

22.01.2016, 14:02

Grea viata sa inghiti in sec ) mi-ai facut ceva pofta

-Licurici- 1

22.01.2016, 14:03

Super bun!

Lau 1

22.01.2016, 14:06

multumesc

Bya Ralu 1

22.01.2016, 14:08

bun

anca_rm 1

22.01.2016, 14:09

plec de aici ca si asa as manca ceva dulce si nu am pe aici nimic , foarte bun tortulet

Lau 1

22.01.2016, 14:11

Anca te astept la mine sa mananci ceva dulce

diaconta 1

22.01.2016, 14:11

Mamaaaaaaaaaaaaaaa ce bun

portiadelumina 1

22.01.2016, 14:16

Şi când te gândeşti că eu azi mănânc varză călită, dreptate-i asta. Fain!

Lau 1

22.01.2016, 14:17

Padre lasa ca e buna si aia si nu ingrasa Dia

reisnaor_2006 1

22.01.2016, 14:39

delicios

Constelatialeu 1

22.01.2016, 15:06

Lau 1

22.01.2016, 15:19

multumesc

mirela0911 1

22.01.2016, 17:47

Alta bunaciune!

Rocsi 1

22.01.2016, 20:03

Ce delicios!

CameliaR 1

22.01.2016, 20:04

Ce tort delicios!

Lau 1

22.01.2016, 20:14

Andra_Constantinescu 1

23.01.2016, 09:32

Delicios!

Lau 1

23.01.2016, 10:18

Gherca Daniela 1

23.01.2016, 10:27

delicios!

Lau 1

23.01.2016, 10:47

RuxyRux 1

25.01.2016, 22:28

Ce combinatie grozava

Lau 1

26.01.2016, 07:46

multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura simpla