Recomand acest tort,cel mai simplu tort de pregatit,racoritor si cu multe fructe.
Se bat bine albusurile cu zahar,pana rezulta o bezea lucioasa,se adauga galbenusurile desfacute si frecate cu un praf de sare si arome preferate,apoi se amesteca usor cu miscari verticale,adaugand cate putina faina;se rastoarna in forma de tort cu hartie de copt si se lasa la cuptor 30-40min,depinde de cuptorul fiecaruia,dar nu se scoate inainte de a-i face testul cu scobitoarea.
Frisca se bate bine dupa instructiunile de pe plic iar cine doreste poate adauga zahar mai mult dupa gustul fiecaruia apoi se lasa la frigider.
Blatul dupa ce s-a copt si racit,se taie in trei felii pe orizontala,prima felie se pune pe un platou,se insiropeaza cu zeama de compot,se pune frisca,fructe curatate si taiate daca e nevoie,din belsug,se acopera cu a doua foaie si se repeta operatiunea ca la prima foaie;la final se imbraca tortul cu frisca ramasa si se orneaza cu fructele ramase.
Se lasa la frigider pana in momentul servirii!