La multi ani tuturor doamnelor si domnisoarelor !
Blat: se amesteca albusurile cu apa si se bat foarte bine ,adaug treptat zaharul,bat bine,apoi adaug galbenusurile,bat si adaug cacao si faina trecute prin sita.Torn aluatul intr o forma cu diam 25 cm ,unsa si tapetata si coc cca 20 min la cuptorul preincalzit la 150 C.Dupa ce blatul s a racit il tai in 3 foi.
Mousse ciocolata si glazura sunt aceleasi retete ca la Triple chocolate cake.
Crema de visine: amestec 150 gr frisca batuta bine cu mixtul rece facut din 150 gr visine,pe care in prealabil le am fiert impreuna cu dulceta de visine,ptr 5- 7 min.
Asez inelul de tort pe un suport de tort de aceeasi marime cu blatul,apoi asez prima foaie de blat,insiropez,adaug crema de visine,adaug a 2 a foaie blat,insiropez,adaug mousseul de ciocolata,adaug a 3 a foaie blat si dau la frigider ptr 2 ore.
Scot inelul de tort si asez tortul pe un gratr apoi torn glazura si il dau la frigider inca 2 ore,apoi ornez.