Tort cu ciocolata "MARCELA"

de marcela1979 in Torturi, 5 Mar 2011 | 6426 vizualizari

 

Acesta l-am facut eu ... ca am vrut sa fie doua torturi ...

 

INGREDIENTE

  • 1 blat de tort simplu
  • 250 ml lapte
  • 1 plic cu crema de prajituri de ciocolata,trufe si rom
  • esenta de fistic
  • zahar
  • 250 ml frisca hulala
  • nuca de cocos razuita
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu ciocolata "MARCELA":

Se face un sirop din apa,zahar si esenta de fistic.Crema de prajituri se face conform instructiunilor de pe plic .Frisca se bate.Pe un platou se pune prima parte din blat ,se insiropeaza si se pune o parte din crema .Se pune a doua parte din blat ,se insiropeaza si asta si se pune inca o parte de crema.Apoi se pune si a treia parte din blat si se insiropeaza.Deasupra se pune restul de crema si se niveleaza.Pe margini se pune cu spritul frisca batuta,iar in mijloc se presara nuca de cocos .Se da la rece pana in momentul servirii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu ciocolata "MARCELA"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu mere, nuca si suc de portocale

de oanapl 7

ieri la 16:24

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Tort Diplomat (pentru toate bucatarasele "La multi ani!")