Tort cu ciocolata caramel

de pity19 in Torturi, 6 Oct 2014 | 3303 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat :
  • 6 oua
  • 5 linguri zahar
  • 6 linguri faina
  • 1 plic praf de copt
  • 1 plic zahar vanilat
  • 2 lingurite ciocolata cu caramel
  • 5 linguri coca cola light
  • 150 ml frisca lichida HuLaLa
  • 1 lingurita miere de albine
  • 3 plicuri ciocolata cu caramel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu ciocolata caramel:

Separam albusurile de galbenusuri. Galbenusurile le frecam cu zaharul, zaharul vanilat si ciocolata cu caramel. Albusurile le mixam spuma tare, adaugam coca cola. Galbenusurile le incorporam in spuma de albusuri. Turnam faina amestecata cu praful de copt si amestecam incet de sus in jos.

Mixam frisca bine. Desfacem plicurile de ciocolata si turnam peste frisca impreuna cu o lingura de miere. Mixam pentru cateva secunde ;

Luam o tava rotunda de cuptor si o tapetam cu hartie de copt. Cu o lingura de lemn adaugam in forma 5 linguri din amestecul facut pentru blat, peste care turnam un sfert din crema. Punem tot cate 5 linguri din aluatul pentru blat, peste care adaugam crema si tot asa, ultimul strat fiind crema.

Dam la cuptorul preincalzit cca 40 de minute la 190 grade.

Cand este gata lasam la racit si servim!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu ciocolata caramel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort de caramel si ciocolata