Reteta preluata din revista Click pofta buna,
Blat-mixam albusurile spuma cu un praf de sare,adaugam zaharul,si zaharul vanilat si mixam pana se topeste,adaugam galbenusurile pe rand,mixand bine dupa fiecare,adaugam treptat uleiul,la final adaugam faina amestecata cu praful de copt si amestecam cu o lingura,
Turnam compozitia intr-o tava unsa cu ulei si dam la cuptorul incalzit,cca 30 min,
Facem proba cu scobitoarea,lasam sa se raceasca foarte bine dupa care il vom taia in 2,
Crema-Mixam smantana cu zaharul,dupa care amestecam cu frisca(mixata inainte)din care oprim 5 linguri de frisca.
Adaugam capsunile spalate si taiete in jumatati.Amestecam si dam deoparte,
Decor-Capsunii ii spalam si ii taiem felii,
Intr-un vas rotund il ungem cu ulei si adaugam folie alimentara,asezam capsunile si le acoperim cu frisca oprita,
Adaugam prima foaie de blat,astfel incat sa ii dam forma vasului si adaugam crema,adaugam a 2 felie de blat si acoperim vasul cu folie alimetara,
Dam la frigider cateva ore sau peste noapte,
Asezam un platou deasupra bolului si rasturnam tortul,
Pregatim plicul de tort jelle conform instructiunilor de pe plic si turnam peste capsuni,
Decoram cu frisca si frunzulite de menta sau de la capsuni,