Blat 1:
Se separa ouale, albusurile se bat bine cu zaharul, galbenusurile se freaca cu uleiul, apoi se rastoarna peste albusurile batute spuma si se amesteca de jos in sus usor. Se adauga faina amestecata cu praful de copt nestins si cu cacaua. Se imbraca doar fundul unei tavi de tort si se pune compozitia , se da la cuptor , la foc mediu cca 20 min. Cand e copt blatul se scoate din cuptor, se lasa putin la racit, apoi se scoate din tava. Tava se imbraca in folie alimentara.
Blat 2:
Se amesteca intr-o craticioara zaharul cu cacaua, apoi se pune laptele si se pune pe aragaz la foc mic. Cand s-a topit zaharul se adauga margarina si coniacul si se lasa sa se topeasca margarina si sa dea in clocot . Apoi se adauga biscuitii maruntiti ca la salamul de biscuiti si nuca tocata si coapta putin inainte. Se amesteca bine si se pune in tava inbracata in folie si se lasa sa se raceasca.
Crema:
Se pune crema de ciocolata, coniacul si untul intr-un castron si se amesteca bine cu mixerul .
Se pune crema peste blatul 2 apoi se pune si blatul 1 care se insiropeaza cu putina apa cu zahar.