Unde dai si unde crapa, cam asa si la mine. Aseara am facut un chec cu nuca si cacao si azi i-am pus gand rau, pentru ca si deoarece ii lipsea ceva, adica se cerea insiropat si cu niste crema pavazat.....
Pentru ca este un tort facut dintr-un chec, treaba a mers tare repede. Am sectionat checul in 4 bucati. Untul ( cam tare din frigider) l-am taiat foarte marunt, am adaugat sosul de ciocolata si dulceata de fragi, am mixat, nu-i problema ca se taie crema ca o dregem repede, repede. Separat pe baie de abur, topim ciocolata cu smantana, o lasam sa se racoareasca 10 min, apoi incepem sa mixam, apoi adaugam cate o lingura din crema taiata si mixam la viteza mica, procedam asa pana terminam toata crema de unt. Obtinem o crema tare delicioasa. Asezam prima felie de chec, o insiropam cu nessul frecat cu zahar si diluat cu apa calduta, apoi intindem o parte din crema, asezam a doua parte de chec insiropam, intindem crema, apoi a treia parte de chec, insiropam si intindem crema, punem si ultima parte de chec, insiropam si imbracam totul cu crema si presaram fulgi de ciocolata. Sa aveti pofta !