BLAT
Crema
Decor
Blat-Mixam albusurile cu un praf de sare,dupa care adaugam zaharul si mixam pana se topeste zaharul,
Separat mixam galbenusurile cu uleiul pana devine ca o crema,adaugam laptele si il amestecam,
Adaugam galbenusurile peste albusuri si cu o lingura amestecam usor,
Adaugam faina amestecata cu praful de copt,cacao si omogenizam cu o lingura de lemn cu miscari usoare,
Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt,dam tava la cuptorul incalzit pana trece testul cu scobitoarea,(la foc mediu spre mic)
Lasam sa se raceasca foarte bine dupa care il vom taia in 3,
Crema-piersicile le spalam bine si le curatam de pielita,dupa care le pisam cu blenderul,dam la frigider pana mixam frisca,
Mixam frisca bine dupa care adaugam sosul de pierci si omogenizam cu o lingura,
Decor-topim ciocolata cu 100 ml de frisca,lasam sa se raceasca foarte bine dupa care o mixam,
Mixam si restul de frisca dupa care adaugam 1/3 din frisca peste crema de ciocolata si omogenizam
In restul de frisca adaugam colorant albastru sau putem lasa asa
Asamblarea-Asezam prima foaie, o insiropam-adaugam 1/2 din crema,a 2 foaie-insiropam-restul de crema din care am oprit -3 linguri,a 3 foaie -insiropam-o ungem cu putina frisca ca sa se observe forma care vrem sa o facem.
Cu crema de ciocolata am facut pelerina,cu crema care am oprit am facut fata,cu frisca alba ochii,
Si am decorat cu frisca albastra si crema de ciocolata pe margini,