Un aperitiv foarte gustos,un aspect deosebit .Ideal pentru o masa festiva.
Blat:
Crema de branza:
Ingredientele se pun intr-un bol si se amesteca bine.Framantam aluatul si-l lasam la crescut 45 mi dupa care-l punem intr-o forma rotunda(20 cm diametru) si-l mai lasam sa cresca iar 30 min si apoi il dam la cuptor la foc mediu.Cand este copt il scoatem din forma si-l lasam sa se raceasca.
Crema de branza:
Amestecam cele doua feluri de branza si smanatana pana cand se omogenizeaza.Oprim din acesta crema 5-6 linguri iar la restul adaugam ciupercile care au fost fierte tocate marunt,ardeii tocati marunt,somonul taiat marunt si mararul tocat.Hidratam gelatina in 2-3 linguri de apa,apoi o topim si apoi o amestecam la compozitia de branza doar inainte de a folosi crema nu mai devreme.Blatul se taie in trei felii.Asezam prima foaie pe platou,punem jumatate din compozitia de branza peste care asezam felii de sunca presata.Repetam operatia si pesteal doilea blat.Pe deasupra acoperim cu crema de branza pe care am pus-o deoparte mai devreme.
Am decorat apoi cu felii de salam uscat,felii de rosie si castravete.