blat:
Separam galbenusurile de albus ,
galbenusurile sunt frecate cu un praf de sare si se incorporeaza si cele 8 ling de ulei iar apoi adaugam cele 3 ling de cacao.
Albusurile se bat spuma impreuna cu zaharul . Peste albusurile spuma adaugam compozitia din galbenusuri si omogenizam, la final adaugam in ploaie faina .
Tapetam cu hartie de copt tava , adaugam compozitia, si bagam la cuptor pentru 35 min.
crema 1:
Intr-un castron adaugam treptat si omogenizam : cele 2 oua , amidonul , cacaoa, esenta de rom si zaharul , apoi adaugam laptele ,
dupa ce am omogenizat bine ingredientele , punem compozitia intr-un vas de inox la foc mic amestecand continuu pana obtinem o crema la fel de consitenta ca o budinca,
dupa ce s-a racit crema incorporam si margarina. Crema se da la frigider 1 h
crema 2:
Separam galbenusul si albusul de la cele 2 oua ,
galbenusurile sunt mixate impreuna cu mascapone ,
albusurile sunt batute spuma impreuna cu zaharul .
Amestecam crema de mascapone cu albusurile batute spuma si apoi adaugam frisca (obtinuta din smantana , lapte , intaritor de frisca) . Crema obtinuta se da la frigider 1h
sirop:
Fierbem apa impreuna cu zaharul , iar la final adaugam esenta de rom