PRIMUL MEU TORT
Se separa galbenusurile de albusuri, albusurile se bat spuma cu zaharul pana se topeste zaharul si se face o bezea care nu se va desprinde de pe peretii vasului.
Galbenusurile se amesteca si ele si se adauga peste compozitia de albusuri. Se adauga o esenta de vanilie, se adauga si faina cernuta treptat peste compozitie. Se tapeteaza o tava de tort cu putin ulei, asa am facut eu ca nu aveam acasa foaie de copt, si am pus blatul in cuptorul incalzit.
Intre timp am facut trandafiri, am topit ciocolata menaj in bain marie si am adaugat dupa ce s-a topit o lingura de miere si am amestecat. Pe urma am pus continutul intr-o punga si am bagat-o in frigider. Dupa ce s-a mai racit am adaugat o picatura de colorant si am framantat-o pana a devenit la fel ca o plastilina. Am dat-o iar la frigider, am mai lasat-o un pic si am inceput sa modelez. Pe un blat am intins cate-o biluta ca sa formez petalele. Suporturile mele au fost niste scobitori si polistiren.
Dupa ce s-a copt blatul l-am taiat in doua si l-am insiropat, am adaugat crema de prajituri, fructe am adaugat si celalat blat. Am pus Finetti, frisca si am decorat cu trandafiri.