Tochitura moldoveneasca

de maria_claudia in Porc, 20 Oct 2010 | 9309 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Carne de porc,
  • carnati de porc,
  • oua,
  • branza de oi framantata,
  • malai,
  • sare,
  • usturoi,
  • ulei.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura moldoveneasca:

Se prajeste carnea impreuna cu carnatii. Pregatim mamaliga, mujdeiul de usturoi si ochiurile. Se serveste cu branza de oi framantata sau cas.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura moldoveneasca" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (10)

iulianatanase 1

25.10.2010, 18:29

Asta da tochitura,e cea pe care o cunosc si eu(sunt din bacau).Am vazut o multime de variante de tochitura moldoveneasca..care mai de care...cu ceapa,cu sos de rosii si tot felul de tampenii.Brava!!

adriana_bobu 1

25.10.2010, 18:43

si mie-mi place tochitura moldoveneasca...dar parca trebuia mai multa mamaliguta...

gaby_gabytza 1

30.09.2011, 08:24

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tochitura cu garnitura de ciupercute si rosii cherry