Tochitura de miel, cu mamaliguta

de Ina in Mancaruri cu carne, 12 Sep 2010 | 22090 vizualizari

 

Fiindca Vero' mi-a facut pofta cu mancarea ei cu nume intortocheat ( CORDERO CON PIMIENTO VERDE ) :P, am dezghetat o pulpa de miel si mi-am facut si eu o tochitura, ca la mama acasa :)) :)). Reteta este buna de preparat si de Pasti

 

INGREDIENTE

 

  • o pulpa de miel
  • 3 ardei grasi
  • 1-2 catei usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 pahar vin alb sec
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 2 foi de dafin
  • 2 linguri cu bulion

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura de miel, cu mamaliguta:

 

          Pulpa de miel se spala, se dezoseaza, iar carnea se taie bucati mici. Ardeiul  si usturoiul se taie  felii.  Incalzim uleiul de masline  si punem feliile de usturoi  pe care le calim pana devin aurii.  Adaugam o cescuta cu apa calda si punem in tigaie si bucatile de carne, amestecand  din cand in cand. Condimentam cu sare, piper, foi de dafin si cimbru. Dupa cca 10 minute  punem peste carne 2 linguri cu bulion, ardeiul taiat feliat  si mai calim impreuna inca 5-10 minute.   Stingem  totul cu un pahar cu vin alb , lasand sa mai fiarba pana scade sosul.  Putem adauga la final patrujel verde, tocat.

          Servim cald, cu mamaliguta.  S-avem pofta! J). Puteti prepara aceasta reteta din carne de miel si de Pasti

 

 

TIPS-URI

1

Vinul la final, face toti banii, dar nu strica un pahar si langa ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura de miel, cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

Ina 1

13.09.2010, 13:58

Corina, porcul l-am papat prin iulie....cocosul in august si mielul saptamana trecuta Nu le amestec

ela 1

13.09.2010, 14:00

bietele animale nu au nici o sansa sa traiasca in curtea ta

ela 1

13.09.2010, 14:00

sperca nu te apuci sa gatesti si catelul...........

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piure de cartofi cu friptura de pui