Tochitura de miel, cu mamaliguta

de Ina in Mancaruri cu carne, 12 Sep 2010 | 22691 vizualizari

 

Fiindca Vero' mi-a facut pofta cu mancarea ei cu nume intortocheat ( CORDERO CON PIMIENTO VERDE ) :P, am dezghetat o pulpa de miel si mi-am facut si eu o tochitura, ca la mama acasa :)) :)). Reteta este buna de preparat si de Pasti

 

INGREDIENTE

 

  • o pulpa de miel
  • 3 ardei grasi
  • 1-2 catei usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 pahar vin alb sec
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 2 foi de dafin
  • 2 linguri cu bulion

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura de miel, cu mamaliguta:

 

          Pulpa de miel se spala, se dezoseaza, iar carnea se taie bucati mici. Ardeiul  si usturoiul se taie  felii.  Incalzim uleiul de masline  si punem feliile de usturoi  pe care le calim pana devin aurii.  Adaugam o cescuta cu apa calda si punem in tigaie si bucatile de carne, amestecand  din cand in cand. Condimentam cu sare, piper, foi de dafin si cimbru. Dupa cca 10 minute  punem peste carne 2 linguri cu bulion, ardeiul taiat feliat  si mai calim impreuna inca 5-10 minute.   Stingem  totul cu un pahar cu vin alb , lasand sa mai fiarba pana scade sosul.  Putem adauga la final patrujel verde, tocat.

          Servim cald, cu mamaliguta.  S-avem pofta! J). Puteti prepara aceasta reteta din carne de miel si de Pasti

 

 

TIPS-URI

1

Vinul la final, face toti banii, dar nu strica un pahar si langa ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura de miel, cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

Ina 1

13.09.2010, 13:58

Corina, porcul l-am papat prin iulie....cocosul in august si mielul saptamana trecuta Nu le amestec

ela 1

13.09.2010, 14:00

bietele animale nu au nici o sansa sa traiasca in curtea ta

ela 1

13.09.2010, 14:00

sperca nu te apuci sa gatesti si catelul...........

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

ieri la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Macaroane cu sos de iaurt si carne de vita-specific tarilor arabe