Fiindca Vero' mi-a facut pofta cu mancarea ei cu nume intortocheat ( CORDERO CON PIMIENTO VERDE ) :P, am dezghetat o pulpa de miel si mi-am facut si eu o tochitura, ca la mama acasa :)) :)). Reteta este buna de preparat si de Pasti
Pulpa de miel se spala, se dezoseaza, iar carnea se taie bucati mici. Ardeiul si usturoiul se taie felii. Incalzim uleiul de masline si punem feliile de usturoi pe care le calim pana devin aurii. Adaugam o cescuta cu apa calda si punem in tigaie si bucatile de carne, amestecand din cand in cand. Condimentam cu sare, piper, foi de dafin si cimbru. Dupa cca 10 minute punem peste carne 2 linguri cu bulion, ardeiul taiat feliat si mai calim impreuna inca 5-10 minute. Stingem totul cu un pahar cu vin alb , lasand sa mai fiarba pana scade sosul. Putem adauga la final patrujel verde, tocat.
Servim cald, cu mamaliguta. S-avem pofta! J). Puteti prepara aceasta reteta din carne de miel si de Pasti
1
Vinul la final, face toti banii, dar nu strica un pahar si langa ;)