Tochitura de curcan

de Angelina_Elena in Curcan, 16 Apr 2013 | 9803 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g carne de curcan
  • ulei
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura de curcan:

Carnea de curcan se taie cubulete.

Intr-o cratita punem uleiul la incins, apoi adaugam bucatile de carne, sare si putin piper.

Cand carnea isi schimba culoarea, adaugam putina apa, punem capacul si lasam sa fiarba cca. 20 de minute la foc mic.

Apoi dam capacul la o parte, si lasam sa se prajeasca pana dispare apa, iar bucatile de carnita se rumenesc frumos.

Tochitura se serveste cu mamaliguta, branza de burduf sau telemea si ou prajit.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura de curcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Musaca de vinete, cartofi si carne de curcan