Un pranz rapid si delicios, doua portii, maxim de bunatate! Va invit sa testati!
Reteta video, pas cu pas, o gasiti mai sus!
Pentru servire:
Pune intr-o tigaie mai adanca uleiul, adauga pulpele de pui taiate cubulete si lasa-le sa se gateasca cateva minute, Scoate-le apoi intr-un castron.
Adauga carnatii cabanosi taiati rondele si lasa-i sa se prajeasca putin, apoi scoate-i intr-un castron.
Pune apoi in tigaie ceafa de porc taiata cubulete si las-o putin la rumenit pe toate partile.
Adauga deasupta puiul si cabanosul si pune usturoiul verde taiat marunt.
Condimenteaza dupa gust cu sare, piper si boia dulce.
Pune 100 ml apa si lasa putin la fiert.
Adauga apoi sosul de rosii si crengutele de cimbru.
Lasa sosul sa fiarba putin.
Serveste tochitura alaturi de mamaliguta, cu branza telemea rasa deasupra si cate un ou ochi
1
Optional, poti adauga si putin vin in sos, pentru o aroma deosebita.
2
In loc de usturoi verde se poate folosi usturoi uscat, in functie de sezon.
3
Daca preferi sosul cu ceapa, poti adauga, dupa gust.