Tochitura ardeleneasca

de Sidy in Porc, 25 Ian 2011 | 10548 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g pulpa porc
  • 250 g sunculita afumata
  • 150 g carnati
  • 2 caciulii usturoi
  • 100 ml vin alb
  • 2 linguri pasta de gogosari
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura ardeleneasca:

Carnea se taie cubulete.Sunculita si carnatul se taie feliute. Intr-un wok se pune uleiul laincalzit apoi adaugam bucatile de carne amestecand continuu pina isi schimba culoarea toata carnea. Adaugam sare si piper, apoi bucatile de sunculita, carnat si pasta de gogosari. Invartim si apoi adaugam vinul si usturoiul. Daca doriti sa fie mai picanta puteti adauga cateva feliute de ardei iute.

Lasam sa fiarba acoperit. Daca sosul scade prea mult si carnea nu este inca fiarta adaugam o canita cu apa pina ce carnea este bine fiarta. Tochitura se serveste cu mamaliguta sau pireu de cartofi.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura ardeleneasca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carne de porc in sos de legume