Tocanita studenteasca

de luminita20_2006 in Mancaruri cu carne, 1 Iun 2009 | 9955 vizualizari

 

Putini bani si facuta cu multa dragoste:)

 

INGREDIENTE

  • 2 kg cartofi
  • 1 morcov mare mare sau 2 mici
  • 2 cepe
  • ulei
  • sare
  • piper
  • pasta de tomate
  • delicat
  • 3 carnati taranesti
  • marar
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita studenteasca:

Secretul la aceasta tocanita....nu este secret....pui ce ai..

Cartofii se cutara se spala si se taie cuburi mari, morcovul cubulete la fel si ceapa la fel. Carnatii se taie felii si se pun la rumenit in ulei, apoi morcovul si ceapa. Dupa ce s-au imuiat se pun cartofii si apa . Cand sunt aproape gata se pune sare si pasta de tomate se lasa sa fiarba , sa adauga si delicat. dupa ce se opreste si se pune mararul tocat.

Cu multa dragoste pentru vremurile studentesti

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita studenteasca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

danygospodina 1

01.06.2009, 22:27

Asta-i festin studentesc !

ala_oancea 1

02.06.2009, 15:24

Da ... mancam si eu asa ceva in timpul studentiei. Ce bun era ....

luminita20_2006 1

02.06.2009, 18:59

ma bucur ca v-am adus aminte de vremurile ale faine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pui