Motanul zice ca a salivat la ce a preparat Rocsi , Eu am poftit la ce apreparat Motanul .: https://www.bucataras.ro/retete/tocanita-de-ficatei-de-pui-cu-costita-53193.html. Pai eu de ce sa nu execut bunatate de tocanita ? Mai ales ca am ficatei de pui stransi de la pasarile crescute in ograda soacrei . BIneinteles ca eu am mai schimbat cate ceva in functie de gust si posibilitati .
Noi am avut garnitura , pireu de cartofi simplu si salata de castraveti cu ceapa .
Pofta buna !!!!
1
Nu dati cu piatra !!! Am pus untura de porc proaspata topita in loc de ulei . Eu de ce sa nu pun , daca francezii pun unt ?
2
De cand ma stiu cele mai bune papricasuri si tocanite ies cu untura proaspata de porc .
3
Cu ajutorul pieptului de pui ce stane-folosit , am ,, inmultit" si am dat gust si mai bun tocanitei . Astfel am putut sa servesc cu usurinta masa pentru 4 persoane !