Tocanita piperata de purcel

de MOKUSKA in Porc, 4 Mai 2014 | 3816 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg carne purcel ( am folosit coaste si sira)
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 1 ardei gras
  • boia
  • pasta de ardei picant
  • 1 legatura patrunjel verde
  • piper
  • sare dupa gust
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita piperata de purcel:

Curatam ceapa, o tocam rondele si punem la calit cu ardeiul tocat marunt in putina apa. Dupa ce s-au calit adaugam carnea de purcel. Le calim inca 10 minute sub capac, dupa care adaugam boia, piper negru, pasta de ardei iute. Se adauga imediat putina apa sa nu se arda boiaua si lasam sa fiarba. Cand observati ca se desprinde carnea de pe oase inseamna ca este fiert. Adaugam piper, sare si inchidem focul.

Se serveste cu patrunjel verde tocat deasupra.

TIPS-URI

1

carnea fierbe foarte repede

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita piperata de purcel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]