Tocanita piperata de purcel

de MOKUSKA in Porc, 4 Mai 2014 | 3770 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg carne purcel ( am folosit coaste si sira)
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 1 ardei gras
  • boia
  • pasta de ardei picant
  • 1 legatura patrunjel verde
  • piper
  • sare dupa gust
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita piperata de purcel:

Curatam ceapa, o tocam rondele si punem la calit cu ardeiul tocat marunt in putina apa. Dupa ce s-au calit adaugam carnea de purcel. Le calim inca 10 minute sub capac, dupa care adaugam boia, piper negru, pasta de ardei iute. Se adauga imediat putina apa sa nu se arda boiaua si lasam sa fiarba. Cand observati ca se desprinde carnea de pe oase inseamna ca este fiert. Adaugam piper, sare si inchidem focul.

Se serveste cu patrunjel verde tocat deasupra.

TIPS-URI

1

carnea fierbe foarte repede

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita piperata de purcel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]