Cordon bleu

de delia64 in Porc, 11 Mai 2014 | 6828 vizualizari

 

O mancarica gustoasa si hranitoare .
Danuta a poftit si eu cu ce am avut prin frigider am facut .
A iesit tare bun .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. cotlet de porc
  • 250 gr. cascaval
  • 300 gr. sunca
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon bleu:

Se bate cotletul cu ciocanul de snitele  , se condimenteaza cu sare si piper dupa gust .

Se taie cascavalul si sunca feliute .

Pe fiecare bucata de carne punem o felie de cascaval si o felie de sunca si se ruleaza , se prinde cu scobitori in ambele parti ale ruloului .

Batem uale cu sare , piper si adaugam faina  .

Dam rulourile  prin faina   ,oul batut si pesmet si le prajim in uleiul incins pe ambele parti .

Se sevesc calde cu garnitura dorita , eu am servit cu cartofi la cuptor , salata verde si rosii.

Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

Plăcintă cu pui și legume - Rețeta simplă și savuroasă

pe 20.01 la 10:12

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cordon bleu