Tocanita din piept de gaina cu ardei

de anisoara in Pui, 28 Mai 2010 | 59820 vizualizari

 

O mancarica care se prepara foarte repede si usor si mereu iti reuseste. Ca atare , nu voi scri o anumita cantitate de ingrediente, pentru ca se pot folosi la dorinta , in dependenta ce vei adauga mai multe carne sau ardei , va fi mai accentuat gustul mancarii .

 

INGREDIENTE

       

  • piept de gaina
  • ardei dulci proaspeti sau conservati
  • ceapa
  • ulei de masline
  • curry
  • piper negru macinat
  • sare
  • o lingura de pasta de rosii
  •  putin zahar
  •    

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita din piept de gaina cu ardei:

Se incalzeste bine tigaia cu ulei. Intre timp se taie bucatile de piept in cuburi de marime mai mare ( pentru ca carnea isi pastreaza sucul ei ) si ardeii si ceapa solzisori. Se adauga totul in tigaia incinsa bine si se prajesc la foc mare pe o parte si alta timp de 4-5 minute , amestecand cu o lingura de lemn.

Se condimenteaza cu curry, sare, si piper macinat, se aduga pasta de rosii amestecata cu putin zahar , se prajeste inca 2-3 minute . Se adauga putina apa ca sa acopere carnea si fierbem pana ce carnea este fiarta.Daca e cazul si sosul scadea prea mult, mai adaugam cate putina apa.

Se serveste la masa cu mancaruri din cartofi, paste fainoase.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita din piept de gaina cu ardei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

ramo_cata 1

21.09.2013, 11:41

servita cu mamaligutza ..yammi ...

iuli4n4 1

24.06.2014, 12:38

Gaina se face in 10 minute?? asa bucatar iscusit! mintim poporul cu retete pe internet.

anisoara 1

31.07.2014, 11:04

Draga iuli4n4 ! ti-as recomanda sa fii mai atenta inainte de a scri un mesaj si sa insulti pe cineva. E bine sa privesti pozele si sa citesti reteta . Si vei vedea ca tocanita e gatita din piept de gaina si nu din carne de gaina. E scris totul corect , si nu duc in eroare pe nimeni. Incearca sa o prepari si te vei convinge. Te astept cu sugestiile asupra retetei. Multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Vinete umplute