Tocanita din organe de vitel!

de Panacris in Vita, 21 Aug 2012 | 17437 vizualizari

 

O mancarica delicioasa si consistenta!

 

INGREDIENTE

  • inima de vitel 1 bucata,
  • rinichi de vitel 2 bucati,
  • ficat de vitel 1/2 bucata,
  • ceapa galbena 1 bucata,
  • ardei kapia 2 bucati,
  • rosii 2 bucati,
  • morcovi 1 bucata,
  • ulei de masline 100 ml.,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat,
  • rozmarin, cimbru, maghiran,
  • foaie de dafin,
  • boia de ardei dulce,
  • marar proaspat 1 legatura
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita din organe de vitel!:

Organele de vitel se fierb in apa, atentie fara niciun pic de sare, cca. 35 de minute, semiacoperit, la foc mediu. Intre timp se curata legumele, se toaca marunt si se calesc in ulei si apa. Se asezoneaza de sare, mirodenii. Organele se strecoara, si se taie bucati mici cat o imbucatura, adaugandu/se la amestecul de zarzavat, impreuna cu mararul tocat marunt. Se completeaza cu apa, daca e necesar si se lasa la fiert cca. 30 de minute pana se impreuneaza gusturile.  Se serveste fierbinte alaturi de paine proaspata, piure de cartofi sau mamaliguta, dupa gustul fiecaruia si salata de sezon sau muraturi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita din organe de vitel!" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Cris2711 1

22.08.2012, 00:32

mi-e foame tare

Panacris 1

22.08.2012, 09:03

Multumesc pentru aprecieri Bucatarasi dragi!

Laly 1

22.08.2012, 11:45

Vin la masa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]