"Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale" de vreo luna de zile. Le-am redescoperit cu noua provocare propusa de Bucataras. Recunosc ca am început să devin dependentă de ele. Cum era de așteptat, a trebuit să testez noile arome și în preparate cu carne. Sunt minunate! Spor și poftă bună!
Ceapa și ardeii curățați, se feliază și se pun la călit în puțin ulei și apă, cca. 10 minute la foc mic. Eu l-am pus la treabă pe Alin, CrockPot-ul din dotare :D.
După cele 10 minute, se adaugă fleica tăiată bucăți potrivite, se asezonează de sare, piper și mirodeniiile de la Delikat (Ierburi si boia), se amestecă ușor pentru a se încorpora toate ingredientele, apoi se toarnă și berea, se acoperă, se setează aparatul la funcția HIGH pentru 4 ore. Zmeișorii au savurat tocănița alături de orezul roșu cu ciuperci shimanji.
Spor și poftă bună!