Tocanita de vara

de ella 87 in Pui, 9 Iul 2013 | 5318 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe pui dezosate,
  • 5 rosii marisoare,
  • 3 cartofi,
  • ceapa,
  • usturoi,
  • condimente,
  • patrunjel,
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de vara:

Fierbem carnita de pui, apoi o dam deoparte. Calim ceapa in putin ulei, punem cartofii, carnea si fierbem la foc potrivit. Adaugam si o lingura de vegeta, 3 catei usturoi, putin cimbru.

Spalam rosiile si le tocam marunt, le punem in oala peste restu ingredientelor, punem capacul si mai lasam sa fiarba. La sfarsit asezonam cu marar, servim alaturi de ardei copti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de vara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]